husfokus.dk

Skal du have nye gardiner fra IKEA?

Gardiner er enormt vigtige at have. Det er nemlig dem, som er med til at sørge for, at du kan sove ordentligt og har lidt privatliv. Desuden kan gardiner faktisk også tilføje rigtig meget dekorativt til et rum.

Se alle IKEAs gardiner her: https://www.ikea.com/dk/da/cat/gardiner-10700/

Derfor vil du formentligt heller ikke gå på kompromis med dine gardiner. Hvis du leder efter gardiner fra IKEA, kommer du til at have et stort udvalg og gode priser at vælge i mellem.

Vælg mellem disse forskellige gardiner fra IKEA

Der findes et væld af forskellige gardiner fra IKEA. Vælg for eksempel nogle lange gardiner fra IKEA, som er lavet af stof. De tilføjer ofte et blødt element til rummet, som de hænger i. Der findes forskellige typer stof og farver. Nogle lukker mere lys ind end andre.

Du kan også købe kortere gardiner fra IKEA, som også er lavet af stof. Det er for eksempel rullegardiner, som har en mørklæggende funktion. De kan være med til at gøre, så du sover bedre.

Hvis du ikke er så meget til stofgardiner, kan du vælge en anden type rullegardiner. Det er for eksempel paginer. Persienner er smarte, da du kan vælge hvor meget lys, de skal lukke ind. Du kan nemlig lukke mere lys ind uden at rulle dem op. Persiennegardiner fås i mange materialer. Det kan for eksempel være træ eller metal

Det kan være svært at vælge, hvilke gardiner du skal have. Du kan vælge ud fra udseende eller formål. For eksempel kan du bruge gardinerne på en dekorativ måde. Det kan dog også være, at gardinet skal have en mere praktisk funktion. Hvis de skal lukke af for lyset, skal du ikke vælge gardiner fra IKEA lavet af tyndt stof. Hvis det er til badeværelset, er det eksempelvis rart med persienner, da de stadig lukker lys ind samtidig med, at de skærmer af.

Se alle IKEAs gardiner her: https://www.ikea.com/dk/da/cat/gardiner-10700/

Spar penge ved at købe gardiner fra IKEA

Ikea er generelt en billig butik, men den kan faktisk blive endnu billigere, hvis du er medlem. Når IKEA har tilbud, gælder det nemlig ofte kun for IKEA Family medlemmer. Det er dog nemt og gratis at blive medlem.

Hvis du er heldig, kan du finde gardiner fra IKEA i den cirkulære butik, som ligger placeret ved kasserne. IKEA cirkulär består af produkter, som de ikke kan sælge til normal pris. Det kan for eksempel være, fordi det har været udstillingsprodukter.

Du kan finde langt de fleste gardiner fra IKEA både i de fysiske butikker samt online. Der er muligvis et lidt større udvalg online, men der er også ulemper ved at købe gardiner fra IKEA online. Det gælder især gardiner lavet af stof.

Det kan nemlig være rigtig rart at se farven i virkeligheden. Hvis du køber i en fysisk IKEA butik, har du desuden også mulighed for at røre ved gardinerne og derved mærke stoffet ordentligt.

Hvis du ikke kan finde nogle gardiner fra IKEA, som du godt kan lide, kan du tage i JYSK i stedet for. De har dog ofte et mindre udvalg end IKEA, men du kan selvfølgelig altid være heldig, at de har lige netop de gardiner, som du går og drømmer om.

Se alle IKEAs gardiner her: https://www.ikea.com/dk/da/cat/gardiner-10700/