husfokus.dk

Skal du have nye lamper fra IKEA?

En lampes primære funktion er at lyse et rum op. Men det betyder altså ikke, at du kan købe hvilken som helst lampe. En lampe gør nemlig rigtig meget for et værelses helhedsindtryk. Lamper er i sig selv en dekorationsgenstand, og dét er vigtigt at huske på. Desuden er det ikke ligegyldigt, hvilken lampe du vælger, da forskellige lamper lyser et rum op på forskellige måder.

Se IKEAs udvalg af lamper her: https://www.ikea.com/dk/da/cat/lamper-li002/

Hvilke lamper sælger IKEA?

Hvis du er på jagt efter en eller flere lamper, er det en god idé at kigge hos IKEA. Det er en billig butik, som har et kæmpe udvalg. Lamper fra IKEA er stadig af god kvalitet og flotte, selvom de kommer fra IKEA.

IKEA har naturligvis de helt almindelige loftslamper. Det er den type lampe, som du finder i nærmest alle rum. Når de hænger i midten af et rum, er de nemlig gode til at lyse hele rummet op. Loftslamper fra IKEA fås i et væld af forskellige designs. Du kan vælge en helt enkel loftslampe eller en stor loftslampe, som tilfører rummet en masse personlighed.

Væglamper fra IKEA er faktisk ikke så populære, men de er rigtig smarte. Du kan for eksempel placere den ved din seng. Så har du en læselampe, som ikke fylder det helt store. Så kan du have andre ting stående på dit natbord.

Hvis du derimod gerne vil have en lampe til at stå på dit bord, kan du købe bordlamper fra IKEA. Skal lampen stå på et skrivebord, er det en god idé at købe en stærk pære, så den afgiver nok lys.

Gulvlamper fra IKEA er en lampe, som alle bør have. Den passer perfekt ind i stuen ved for eksempel sofaen eller lænestolen. Hvis du vælger en mere afdæmpet pære, vil den tilføje en rigtig hyggelig atmosfære til rummet.

Se IKEAs udvalg af lamper her: https://www.ikea.com/dk/da/cat/lamper-li002/

Sådan finder du de billigste lamper fra IKEA

Selvom lamper fra IKEA er billige, kan det kun anbefales, at du ikke vælger den første og bedste, som du falder over. Ligesom IKEA har rigtig mange billige produkter, har de i den grad også dyrere produkter. Her er derfor nogle gode tips.

Giv dig selv god tid. Det indebærer, at du kigger på hjemmesiden, og at du tager ud i varehuset. De har nemlig ikke altid de samme produkter tilgængelige begge steder. Sørg for at kigge alle lamperne igennem. Du kan også sortere lamperne på hjemmesiden fra laveste pris til højeste pris.

Vær ikke kræsen. Selvom der findes mange forskellige lamper fra IKEA, har de altså ikke alle slags lamper i verden. Det er derfor en dårlig idé at tage i IKEA med det formål at finde en helt specifik lampe. Vær i stedet fleksibel – så kan du formentligt også finde et billigere alternativ.

Bliv medlem af IKEA Family. IKEA kører ligesom andre butikker med forskellige tilbud og rabatter. De er dog ofte kun for medlemmer. Det er heldigvis gratis at blive medlem.

Hvis du på trods af disse råd ikke finder nogle lamper fra IKEA, kan det i stedet anbefales, at du tager hen til en butik, som er specialiseret i lamper. Det vil dog ofte være en del dyrere.

Se IKEAs udvalg af lamper her: https://www.ikea.com/dk/da/cat/lamper-li002/