husfokus.dk

PAX garderobeskabe uden låger

PAX garderobeskabe uden døre
Døre er gode til privatliv og et roligt indtryk (uanset om det er at skjule rod eller renlighed). Hvis du foretrækker at beundre det, du ejer, så overvej en åben garderobe. Planlæg en skræddersyet, iøjnefaldende walk-in-garderobe eller start med en foreslået kombination af vores PAX-garderobeskabe og KOMPLEMENT indvendige organisers.

PAX-garderobekombination, hvid, 200x58x201 cm (78 3/4×) 22 7/8×79 1/4 “)
Driver din partner dig til vanvid med deres rod? Eller de er den pæne freak og dig – ikke så meget? Med hver en side, gemt bag lukkede døre, behøver ingen af jer at køre den anden til vanvid igen!

Produktdetaljer
10 års begrænset garanti. Læs om vilkårene i brochuren om begrænset garanti. Du kan nemt tilpasse denne færdiglavede PAX/KOMPLEMENT-kombination, så den passer til dine behov og smag ved hjælp af PAX-planlægningsværktøjet. Justerbare fødder gør det muligt at kompensere for eventuelle ujævnheder i gulvet. Med PAX Planner kan du nemt fuldende din kombination med integreret belysning. Efter valg af lyskilde vil planlæggeren finde ud af, hvilket tilbehør du skal bruge for at fuldende løsningen. Masser af skuffer, hvilket betyder, at du kan skille alt ned til den mindste sok og spare lidt tid på at lede efter ting. Føler du dig endnu mere organiseret? Suppler skufferne med KOMPLEMENT-kasser, de kan kombineres, så de passer perfekt, så du kan udnytte skuffen fuldt ud. Udtræksbakker med filtmåtte, der kan opbevare dine smykker, ure eller solbriller.

Designer Ehlén Johansson/IKEA of Sweden
Artikelnummer 493.314.28

Godt at vide
Forskellige vægmaterialer kræver forskellige typer befæstelser. Brug fastgørelseselementer, der passer til væggene i dit hjem. To personer er nødvendige for at samle dette møbel. Rammen kan samles i opretstående stilling, hvis din loftshøjde er minimum 79½”. Følg monteringsvejledningen i pakken. Hvis du ønsker at færdiggøre din PAX-ramme med en skydedør, er den mindste loftshøjde 80¾”. Interiørtilbehør, der hjælper dig med at organisere inde i din garderobe, sælges separat. Buksebøjlen har 4 arme og rummer 8 par bukser.

Materialer & pleje
Materiale

 • Klædeskabsstel
  Spånplade, Spån- og fiberplade med honeycomb-papirfyld (100 % genbrugspapir), Fiberplade, Papirfolie, Laminat, Melaminfolie, Plastkanter
 • Tøjstang
  Stål, Anti -ætsende fosfatbelægning, Epoxy/polyester pulverlakering
 • Indsats til smykker
  Trædele: Fiberplade, Folie
  Tekstildele: 100 % polyester, Polyurethanskum 1,5 lb/cu.ft.
 • Opbevaring med 4 rum/ indsats med rum
  Trædele: Fiberplade, Folie
  Tekstildele: 100 % polyester
 • Netkurv
  Stål, Epoxy/polyester pulverlakering
 • Skuffe
  Skuffe: Spånplade, Papirfolie, Plastkanter
  Skuffebund: Fiberplade, Akrylmaling
 • Skuffeforing 100 % polyester
  Udtræksbukseophæng
  Ramme: Fiberplade, Papirfolie
  Tøjstang: Stål, Epoxy pulverlakering
 • Udtræksskinne til kurve
  Hoveddele: Stål, Pigmenteret epoxy/polyester pulverlakering
  Hjul: Acetalplast
 • Udtræksbakke
  Skuffefront/ Skuffe side: Fiberplade, Folie, Melaminfolie
  Skuffebagside/ Skuffebund: Fiberplade, Folie
 • Reol
  Spånplade, Papirfolie
 • Glashylde
  Indvendig ramme: Hærdet glas
  Ramme: Fiberplade, Papirfolie

Sikkerhed og overholdelse
Dette møbel skal fastgøres til væggen med den medfølgende vægforankring.

Bæredygtighed & miljø
Klædeskabsstel/hylde/skuffe
Ved at bruge savværksrester og affaldstræ i spånpladen i dette produkt , vi gør brug af hele træer og ikke kun stammerne. På den måde passer vi bedre på ressourcerne. Vi ønsker at have en positiv indflydelse på planeten. Det er grunden til, at vi i 2030 ønsker, at alle materialer i vores produkter skal genanvendes eller fornyes og fremskaffes på ansvarlige måder.

Udtrækbar bakke/udtræksbukseophæng
Vi ønsker at have en positiv indvirkning på planeten. Det er derfor, vi i 2030 ønsker, at alle materialer i vores produkter skal genanvendes eller fornyes og fremskaffes på ansvarlige måder. Ved at bruge et fornybart materiale som træ i dette produkt undgår vi at bruge fossile eller endelige materialer.

Glashylde/skuffeforing
Vi ønsker at have en positiv indflydelse på planet. Det er grunden til, at vi i 2030 ønsker, at alle materialer i vores produkter skal genanvendes eller fornyes og fremskaffes på ansvarlige måder.