husfokus.dk

Find den rette seng fra IKEA

Søvn er noget alle mennesker har brug for. Vi har brug for at restituere og lade op, således vi kan være de bedste versioner af os selv. Den bedste måde hvorpå vi får denne restitution, er igennem søvnen. Derfor er søvn vigtig, og noget vi bør prioritere.

Se en oversigt over alle IKEAs senge her: https://www.ikea.com/dk/da/cat/senge-og-sengestel-bm003/

En god seng og en god madras at sove på er derfor essentiel for at kunne være de bedste versioner af os selv. Du kan derfor læse med her og høre om senge fra IKEA, og finde frem til hvilken seng du har brug for i din hverdag.

Hvilken sengetype skal du købe?

Der findes et hav af forskellige typer senge hos IKEA. Du kan få senge og sengestel til alle situationer og behov. Du kan nemt få på opdagelse i det store sortiment, og finde den seng, der passer til dit soveværelse og dine behov.

Uanset om dit barn skal bruge en børneseng, eller måske en enkelt mands senge med en 90 cm madras, så kan dette lade sig gøre. Du kan også købe dobbeltsenge, boxmadrasser eller måske en kontinental seng.

Alt dette har forskellige fordele og ulemper, og derfor kan du overveje hvad der passer bedst til dig. Har du eksempelvis en mindre lejlighed, så kan en sovesofa være smart og praktisk, eller vis du mangler opbevaring, så er en seng med opbevaring under at foretrække.

Hvis du finder det svært at vælge mellem senge fra IKEA, så kan du benytte deres sammenlignings værktøj. Dette er et online værktøj, som gør det muligt for dig, at se de forskellige modeller ved siden af hinanden, og se de specifikationer sengene fra IKEA har.

Du kan eksempelvis lære mere om boxmadras senge og kontinentalsenge. En kontinental seng er skabt af tre lag: En underseng, springmadras og topmadras. Dette giver dig de bedste forudsætninger for en god nattesøvn, og samtidig en flot og komfortabel seng. Hvorimod en boxmadras seng, er én enkelt madras, hvor du vælger hårdheden herpå.

Se en oversigt over alle IKEAs senge her: https://www.ikea.com/dk/da/cat/senge-og-sengestel-bm003/

Tips og idéer til soveværelset og valg af seng

Endvidere tilbyder IKEA tips til hvordan du kan få bedre søvn og velvære. Det kan være elementer som hvordan du vælger den rigtige madras eller hvordan du bedst holder dit soveværelse friskt hele dagen.

Disse tips er lavet for at hjælpe dig til en bedre søvn, og derfor er der også information om, hvordan du lettest falder i søvn, men også guides til de forskellige madrasser IKEA tilbyder til deres senge.

Du kan både få disse tips og tricks online, men du kan også besøge et af IKEAs fysiske butikker, hvor du vil finde personale i sengeafdelingen, som kan hjælpe dig med alle de spørgsmål du måtte have. Du kan dermed få hjælp til at finde den rigtige seng, madras eller sengestel.

Se en oversigt over alle IKEAs senge her: https://www.ikea.com/dk/da/cat/senge-og-sengestel-bm003/

Finder du ikke det du leder efter

Hvis du ikke finder den helt rette seng fra IKEA, så kan du besøge andre butikskæder og kigge efter senge. Du kan eksempelvis besøge JYSK eller måske Bilka, som har varer til nogenlunde samme priser og kvalitet. På denne måde kan du tjekke priserne, og sørge for at du får den bedste pris, men du kan også undersøge hvilken kvalitet du bedst kan lide.