husfokus.dk

Opgrader dit hjem med et spejl fra IKEA

Det er langt de færreste mennesker, som ikke har et spejl derhjemme. For eksempel har nærmest alle mennesker et spejl ude på badeværelset. Ofte hænger det lige over vasken. Det er dog på ingen måde det eneste sted i huset, hvor du kan have et spejl hængende.

Se en oversigt over alle IKEAs spejle her: https://www.ikea.com/dk/da/cat/spejle-20489/

Et rum føles ofte større, hvis der hænger et spejl. Derfor vælger mange mennesker for eksempel at hænge et spejl i deres entre, hvis den er lille. Skal du have købt et nyt spejl? Så overvej et spejl fra IKEA.

IKEA har et stort udvalg af spejle

IKEA har nemlig et stort udvalg af forskellige spejle. Groft sagt kan man sige, at IKEA har små spejle og store spejle.

Et småt spejl fra IKEA er faktisk ikke nødvendigvis meget småt. Det betyder bare, at det ikke er et langt spejl, som du kan se hele dig selv i. Små vægspejle fra IKEA er ofte runde eller firkantede. Det er for eksempel sådan et spejl, som du kan finde ude på langt de fleste badeværelser. Men du kan altså også sagtens købe et vægspejl for at åbne et lille værelse lidt mere op.

De lange, store spejle bruges ofte af folk, som gerne vil kunne se hele deres krop. Det kan for eksempel være for at se deres outfit. Sådan et spejl fra IKEA kan både stå på gulvet eller hænge på væggen. Sidstnævnte er dog svært, hvis det er meget stort og tungt.

Et spejl fra IKEA kan indrammes på mange forskellige måder. Rammen kan for eksempel være lavet af træ. Nogle spejle fra IKEA har slet ikke nogen ramme. Det er vigtigt at tænke på, om spejlets ramme passer til resten af rummet.

Derudover har IKEA selvfølgelig også små pyntespejle, som kan stå på et bord. Det er også muligt at købe make-up spejle. Der er altså rigtigt mange muligheder.

Se en oversigt over alle IKEAs spejle her: https://www.ikea.com/dk/da/cat/spejle-20489/

Spar penge på et spejl fra IKEA

Hvis du gerne vil have et nyt spejl, men du ikke har lyst til at bruge en halv bondegård på det, er det en rigtig god idé at købe et spejl fra IKEA. IKEA er nemlig en af billigste møbelbutikker i Danmark – og det gælder altså også spejle fra IKEA.

Desuden er mærket svensk, og det er ofte godt svensk design. Kvaliteten er god, og du skal derfor ikke bekymre dig, om spejlet fra IKEA mon går i stykker.

Derudover har du faktisk mulighed for at få et endnu større afslag i prisen. Det kan du få på to forskellige måder.

  1. Vær IKEA Family medlem. At være medlem er helt uden nogle former for omkostninger. Til gengæld vil du kunne få en masse gode rabatter. De skifter dog, så det betyder ikke, at der er tilbud på spejle hele tiden.
  2. Tag i IKEA cirkulär. Den cirkulære butik består af forskellige produkter, som er sat ned i pris. Det kan være udstillingsvare, returnerede vare eller produkter som på en eller anden måde har fået en skade. Det er derfor vigtigt at tjekke for eventuelle ridser eller lignende. Det er dog ofte muligt at finde nogle gode produkter til billige priser.

Se en oversigt over alle IKEAs spejle her: https://www.ikea.com/dk/da/cat/spejle-20489/